De var inne på att få oss med hem.
Jag kände hur han började smeta vaselin rund anus och försiktigt förde in att finger.Nu visste jag att han smekt henne över fittan.Det kändes inte helt fel och till slut kunde jag inte säga nej.Ja och jag är mycket söksugen, kan du stanna en stund?Jag ser Malin hur hennes kropp följer Eriks stötar och hon har fullt upp med att ta hand om två till kukar vid hennes mun.
Jag bara lät honom klä av mig.
Författare: eriksweden07, datum: 11:11:28, kategori: Gruppsex och, fetish, läst: 37 749 gånger, betyg:.1 (15 röster) 4 medlemmar har denna novell som favorit.Jag kände någon som gled ner gratis chatt het tjej i poolen bakom mej.Malin sätter sig på hyk framför Erik och lirkar ut en rejäl kuk ur byxorna, den ser stor ut redan i slakt tillstånd.Nu gick vi och höll om varandra allihop, med Anita i mitten.Jag hade inte förberett mej på att få så mycket kuk så jag var lite.Nya vänner och alla var inne Det glada 80 talet var ingen tid då någon funderade vad saker kostade.


[L_RANDNUM-10-999]