Cancern gick inte att operera bort.
Redan nästa dag ringer de i från Danderydssjukhus och meddelar att hon ska opereras samma.
12/5-16 10/5-16 Nu närmar det sig!Sov var kanske fel ord.Jag har aldrig tänkt på dig på det sättet, Malin!Ett vanligt skäl till att pappan lämnar familjen under kortare eller längre perioder är jakten på ett (bättre) jobb, i någon annan stad, utomlands eller i hemlandet.Eller är det bara så att Lukas, där han finner det naturligt, bara följer Markus kronologi och sen bara "visst ja!Sjukdomen är långt framskriden.Fast det snart har gått 2 år kommer saknaden så stort ibland.Hälsningar till er alla!20 oktober och det är min sista strålning.




Natt till idag drömde jag om Kent för första gången på länge.Jag vet inte om det här var vad hon hade väntat sig, men jag tänkte i alla fall ge henne något ordentligt att komma ihåg resten av sitt liv!Hon får svårt med att kunna tugga ordentligt.Ja idag är vi väldigt goda vänner fyller Marie-Louise i och inte bara cancerkompisar, vi träffas på stan och fikar, går på bio.Ett par dagar innan min pappa ska fylla 54 år så ringer han mig och ber mig att sitta ner.Det fanns inga dagar, inga sekunder, inga tankar, som jag drömde om att världen skulle krama om mitt hjärta, omfamna mig i kärleksnästen gjorda av skuldfria händer.Det tog inte många kast på Hällen innan det blev tunggung i spöt!7/6-16 Tänk vad snabbt man tappar suget.Sven fixar fin lax igår, Grattis kompis!Våra händer kramade lättat och känslosamt varandra live-rapport x-kiss porr när vi såg hjärtat slå och den lilla varelsen sparka med benen; men ganska snart kramade händerna allt mer trevande.
För en utomstående kanske det ter sig konstigt.



Dagen innan min farmor somnade in besökte jag henne på sjukhuset under dagen.

[L_RANDNUM-10-999]