Okategoriserade 10 April, 2017 Leave a Comment Vi fick förtroendet att fullmöblera denna otroligt vackra lägenhet på Kungsgatan i Malmö.
Dagen efter fick jag ett nytt meddelande på intagram där kvinnan meddelar att de köpt lägenheten.
Slutpriset måste vara rekordpris per kvadratmeter i Lund?Det ger liksom en hel känsla.Spana in bilderna här och klicka dig vidare till Erik Olsson om du vill veta pris och mer info om denna pärla på Gamla väster i Malmö.Bilder; Bolaget Fastighetsförmedling Okategoriserade boconcept, bolaget, design, flos, homestaging, homestyling, inredare, inredning, malmö, printler, roombysofie, stylist 27 February, 2017 Leave a Comment I januari möblerade vi upp detta välplanerade kedjehus i Rydebäck.Och i detta fallet av formgivaren Christian Bitz själv.Anledningen att denna inredning blev så fin är att Maiju vågat gå all in från vägg till vägg.Maila mig; om du behöver hjälp att planera lösningar för online sex video i mobil ditt kök eller bara vill ha ventilera idéer, för och nackdelar med olika materialval.
Nya trädgårdsmöbler införskaffades och vi inser ju att det är dessa utemiljöer vi tillbringar mest tid.Bilder: Erik Olsson Okategoriserade 9 December, 2016 Leave a Comment Nu ligger denna välplanerade 2 ROK ute till försäljning på välkänd adress i Slottstaden; Kilian Zollsgatan.Men lyssna på detta; När vi var klara med stylingen (torsdag) publicerade jag en bild på mitt instagram @roombysofie En av mina läsare blev intresserad och undrade om lägenheten var till salu.Jag älskar när man får den där platsbyggda looken.Sofie Bild: Frida G cammieluv porr cam Svensson Okategoriserade 6 June, 2017 Leave a Comment Frågar du mig så ska gardiner hänga från golv till tak.Maila; Vi hjälper dig optimera din bostad inför försäljning!Hit åker vi på lov, helger och på sommarsemestern.Alla bilder (.förutom typ den sista i inlägget) har jag lånat av mina duktiga kolleger; energifyllda Frida G Svensson, härliga Helena Lyth och mitt fina resesällskap Annika Sriwanna Salomonsson från Helsingborg.Helt ovetande av effekterna och att bloggen skulle bli en av Sveriges största, i kategorin professionella inredningsbloggar Hus Hem har det varit en kanal för mig att skriva av mig och visa resultat av mina uppdrag.Kontakta Hanna Nilsson.
Kontakta Simon Wall Sanktnovius för mer info.
Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och synliga takbjälkar är detta en lägenhet som charmade mitt tränade och något skeptiska öga.


[L_RANDNUM-10-999]