08:40 Jesus sker: Ellen, Lena!
Lsarmejl av nils, har vi bortsett frn Matteus, Markus och Lukas samstmmighet om frsamlandet?
Tog du emot Jesus i bnen hr ovan?
skriv ut, mejla, skriv lsarmejl.Vaknat på nätterna för att jag hade så sjukt ont alltså!Men fr att f ut paketet var hunden sjlv tvungen att hmta det, legitimera sig och skriva under med sin tass som hade blivit frgad med en stmpeldyna.Frsta upplagan hller nu p att ta slut.Jag ringer under natten och bokar in telefontid hos vc för att få en tid så snabbt som möjligt.Bilbrnderna, Tionde, Mr Spocks hemliga tecken och Runar Sgaard bjuder in till vckelsemte med Jimmie kesson.Av Holger Nilsson Detta r en avslutande artikel i denna serie om kursndringen som skett p eskatologins omrde.Jag sover inte mycket under natten pga den höga febern.
Vc ringer runt.30 på morgonen, säger åt mig att jag ska komma på en gång pga den höga febern och att de har öppen mottagning så att jag ska slippa vänta så länge.Cirka 100 bilar har brunnit i regionen.Afghanska myndigheter anklagar talibaner fr morden.Dalacin är inte vidare mysig för magen dessvärre när jag väl börjar känna mig en aningen bättre italienska gay chat från halsflussen, då åker jag på en förkylning!S lskade Gud vrlden att han utgav sin enfdde Son, fr att var och en som tror p honom inte ska g frlorad utan ha evigt liv.Har då nästan 40gr feber!Frlunda torg i Gteborg p mndagskvllen.Till slut kommer doktorn ut i väntrummet, säger att jag har halsfluss och crp på hela 160!Fr ngra r sedan sg jag p Aftonbladets webb-tv en ung kvinna som trodde att hon var en katt.Det finns tv gratis sexiga chatt rum olika tolkningar, dr vi skiljer p delvis (partiell) och en fulltalig bortryckande.En mycket viktig video med Christer berg dr han talar om Guds eviga krlek och hans frblivande nd!
Dagens ord Vecka 33, lrdag.


[L_RANDNUM-10-999]