chattar med trevliga människor

Om två veckor firar jag själv min 70-årsdag.
Jag har med mig två Maria Lang, hennes två näst sista och Elisabet Kågermans Vågspel till döds som hon skrev redan på 1950-talet.Skriv din kik eller snap så kan vi snacka mer innebandy bowling Promenad tatueringar piercing skägg psykologi fotboll hockey Stockholms stad Älvsjö Uppdaterad: 17 augusti Bli medlem för att skicka ett meddelande Hallo!Nilla körde mig till busshållplatsen Mobila östra, varifrån jag inväntade 146an och snart var jag hemma igen på Övre i Trelleborg.Trivs tydligen bra med jobbet.Närvarande var min dotter Lina och hennes make Andreas, därtill Linas svärföräldrar Britt-Marie och Roland Larsson.Bertil Roth med sin gotländska fru Gudrun, Louise Roth och Barbro Pärnerteg.Inte nog med det igår klarade Nilla - med glans snapchat sex chatt - teoridelen i körkortsprovet och sedan fick hon veta att hon fått 5000 kr i stipendier.Den är skriven 2000, alltså före Koden, men översatt först 2005.Jag söker efter socialt folk.Lina och Nilla hade redan varit där för några veckor sedan med sina respektive, Andreas och Niels.
Annars tränar jag mina hundar, hänger på olika forum och pysslar med Bullet Journaling.
I går var Lena och jag för första gången i Nilla Niels nya hus på Bullebygatan 46 i Husie som ligger i Malmös nordöstra delar i slutet av Sallerupsvägen.Seeebbs på snap så adda gärna.Allt gott med potatisgratäng.Joel fyllde 9 år och Johanna sjutton.Johanna fyllde tretton och lillebror Joel fyllde.Tyskar och engelsmän tog för sig med god aptit.Det få gärna va tjejer och killar gilla festivaler och rocka billy musik hör av er ett stort hjärta.Den var verkligen värd ett besök.
Jag har varit där en gång tidigare.

Lite långt att köra från Trelleborg bara.
De fick plumsa 300 meter i snön över Maggis åker innan de kom på farbar väg.
En annan intervju av Ussie Hjelm i Må Bra.


[L_RANDNUM-10-999]