Har inga sjukdomar, inga problem i knäna eller någonting sånt.
Mitt tips är att du ger dig chansen och prova på att jobba i Försvarsmakten.Mohammed: Jag vet att vi har befattningar som både läkare och sjuksyster, bland annat på Ledningsregementet där jag jobbar.Sexologchatten är stängd under sommaren (öppnar 7/8).Mohammed: Ja alla officerare lever på det.Mohammed: Ja det chatta avenue singlar rum får du göra, jag hejar inte på något fotbollslag eftersom jag är domare och det är olämpligt att heja på ett lag.
Sparka igång helgen med mig och andra spelare i VariantBingo.
Hur kan man arbeta som läkare inom försvarsmakten?
Theo: Vilken militär grad har du?Chatten är öppen söndag till torsdag för dig som utsatts för våldtäkt eller sexuella övergrepp av olika slag.Under sommaren kan det hända att chatten har stängt vissa kvällar.Men annars försöker jag umgås med familj och vänner.Samt, hur stor roll spelar ens "GMU med inriktning" när det kommer till vad man kan/vill göra efter sin grundutbildning?Jag tycker att du ska ge dig chansen och prova soldatyrket!Jag håller just nu på att plugga till läkare.Alla måste ha någon slags grundutbildning men är lite osäker om läkarbefattningen behöver göra hela GMU eller om det finns någon anpassad utbildning.Lotteriinspektionen, folkspel, orgNr, innehar lotteritillstånd utgivet av Lotterinspektionen.Kenneth: Hallå där Mohammed!
Hur är det att jobba på halvtid som soldat?
Vad har man för möjligheter efter utbildningen?

Söndagar kommer det iallafall alltid att vara, då jag vet att ångesten är som störst efter helger.
Mohammed: Ja helt okej, det är inte pengarna som driver mig för att jobba i Försvarsmakten.
Imorgon mellan.00.30 kommer ni att kunna chatta med mig.


[L_RANDNUM-10-999]